Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2014 23:31

Taekwondonun altın tekmeleri

Taekwondonun altın tekmeleri
Antrenör Arif Budak yönetiminde Kırıkkale'de yapılan 1. Ulusal Taekwondo Turnuvası'nda Erzurumlu sporcular elde ettikleri madalyalarla dikkatleri üzerine çekti.
Erzurumajans-Antrenör Arif Budak yönetiminde Kırıkkale'de yapılan 1. Ulusal Taekwondo Turnuvası'nda Erzurumlu sporcular elde ettikleri madalyalarla dikkatleri üzerine çekti.

Taekwondo Antrenörü Arif Budak yönetiminde Kırıkkale'de yapılan 1. Ulusal Taekwondo Şampiyonası'nda Erzurumlu sporcular dört altın iki de gümüş madalya kazanarak Erzurum'a döndü. Türkiye Taekwondo Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve 19-21 Eylül 2014 tarihlerinde Kırıkkale'de yapılan şampiyonda Antrenör Arif Budak nezaretinde tatamiye çıkan taekwondoculardan Onur Tavşan 48 kiloda, İlhan Burak Tavşan 55 kiloda, Mustafa Bağlar 59 kiloda ve Burak Uzun +78 kiloda birinci olarak altın madalya kazandı. Erzurumlu sporculardan Selim Can Dağıstanlı 51 kiloda, Enes Kayaalp ise 55 kiloda ikinci olarak gümüş madalya elde ettiler. Türkiye'den 57 kulüp ve 20 ilin katılımı ile yapılan 1. Ulusal Taekwondo Şampiyonası'nda Erzurumlu sporcuların elde ettiği başarılı dereceler büyük bir sevinç yaşattı. Erzurum GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, dört altın, iki de gümüş madalya kazanan sporcuları tebrik ederken, il temsilcisi Engin Akın ve antrenörleri de başarıdan dolayı kutladı. Antrenör Arif Budak ise şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Sporcularımız son derece başarılı maçlar çıkartarak dört altın iki de gümüş madalya kazandı. Kendileri ile gurur duyuyorum" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.