Spor Haber Girişi : 09 Şubat 2017 18:12

Sürat Pateni Milli takım sporcuları madalya için yarışacak

Sürat Pateni Milli takım sporcuları madalya için yarışacak
Avrupa Gençlik Oyunları Festivaline (EYOF) hazırlanan Sürat Pateni Milli takımında herkes yarışların yapılacağı günü iple çekiyor.
Erzurumajans-Avrupa Gençlik Oyunları Festivaline (EYOF) hazırlanan Sürat Pateni Milli takımında herkes yarışların yapılacağı günü iple çekiyor. 

Halen Erzurum'da kampta bulunan Sürat pateni Milli takım sporcularının performanslarından son derece memnun olduklarını belirten Branş Sorumlusu Zekeriya Deniz, çok büyük aksilik olmazsa bu dev organizasyonu madalyasız geçirmeyeceklerini belirtti. Yarışmaya katılacak olan bay ve bayan sporcuların her gün yarışın yapılacağı salonda antrenmanla yarışlara hazırlandıklarını ifade eden Deniz, ''Hemen hemen her gün sporcularımızla beraber oluyor, o günü değerlendiriyoruz. Her geçen gün de buzdan bize iyi haberler veriyor sporcularımız. Hepsinde ayrı bir heyecan var. İnanıyorum ki bu gayretli çalışmalar sonucunda EYOF'dan onca başarılı sporcular arasında madalya çıkartacağız'' diye konuştu.

Türkiye, sürat pateninde 2 erkek 2 bayan olmak üzere toplam 4 sporcuyla temsi edilecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.