Spor Haber Girişi : 02 Mayıs 2016 13:55

Süper Lige çıkan Termalspor'un forması Başkan Sekmen'e

Süper Lige çıkan Termalspor'un forması Başkan Sekmen'e
Erkekler Hentbol 1.Ligde şampiyon olarak Süper Lige yükselen Aziziye Belediyesi Termalspor Hentbol Takımının forması Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e armağan edildi.
Erzurumajans-Erkekler Hentbol 1.Ligde şampiyon olarak Süper Lige yükselen Aziziye Belediyesi Termalspor Hentbol Takımının forması Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e armağan edildi.

Aziziye Belediye Termalspor Hentbol takımı yönetici ve sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. Kabulde Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Termalspor Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, Hentbol Şube Sorumlusu Erdinç Şıktar ve Antrenör Ali Erzurumluoğlu da hazır bulundu. Aziziye Termalspor'u elde ettiği üstün başarıdan dolayı kutlayan Başkan Mehmet Sekmen, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Termalspor, bize iki büyük şampiyonluk yaşattı. Takımlarımızın aldığı bu başarıdan ötürü şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar ziyaret anısına, Başkan Sekmen'e ismi yazılı 25 numaralı forma hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.