Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Sultanlar Elazığ`dan bir puanla döndü

Sultanlar Elazığ`dan bir puanla döndü
Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, Aroma Bayanlar Ligi’nde oynadığı ilk maçta deplasmanda Elazığ Polisgücü’ne Tai-break setinde mağlup 3-2 mağlup oldu ve bir puanla yetindi.
Erzurum Ajans-Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, Aroma Bayanlar Ligi’nde oynadığı ilk maçta deplasmanda Elazığ Polisgücü’ne Tai-break setinde mağlup 3-2 mağlup oldu ve bir puanla yetindi. Ev sahibi ekip ise iki puanı hanesine yazdırdı.

Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, Aroma Bayanlar 3. Voleybol Ligi’nde ilk maçı deplasmanda kaybetti. 2011-2012 sezonunun ilk maçında Elazığ deplasmanına çıkan Erzurum’un sultanları Elazığ Polisgücüspor’a Tai-break setinde 3-2 mağlup oldu. Zorlu maçta sekler şöyle oluştu. 25-20, 25-19 ve 15-11 (Elazığ) 25-15 ve 25-15 (Erzurum).
Antrenörler Aytekin Gültekin ve Elif Altan Yönetiminde Elazığ deplasmanına giden Erzurum ekibi Bu sonucun ardından bir puan alırken, maçı tai-break seti ile kazanan Elazığ Polisgücü ise iki puan aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.