Spor Haber Girişi : 07 Ocak 2019 12:30

Stadın da yüksek irtifanın da... Gizli kahramanı

Stadın da yüksek irtifanın da... Gizli kahramanı
Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı sahalarla birlikte Erzurum, ’Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ unvanını alırken, hizmet kalitesinde önemli bir standart yakalanmasına sebep olan kişi Muzaffer Şahin oldu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı sahalarla birlikte Erzurum, ’Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ unvanını alırken, hizmet kalitesinde önemli bir standart yakalanmasına sebep olan kişi Muzaffer Şahin oldu.



Kayak yolu üzerindeki 11 sahayla birlikte Olimpiyat parkında yer alan güreş arena ve Kazım Karabekir Stadyumundan sorumlu olan Muzaffer Şahin, Erzurum’da sporun gelişmesi adına dikkat çeken çalışmalara imza attı.



Bu yıl başta Süper Lig olmak üzere 65 takım ve Türkiye Futbol Federasyonu’yla (TFF) birlikte 74 kampın yapıldığı Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde özellikle teknik kadroların ‘takdirini’ kazanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kazım Karabekir Stadyumunun sahasından tribünlerine varıncaya kadar yaptığı çalışmalarla dikkat çekti.



Yaklaşık 10 kişilik ekibiyle birlikte maç haftalarında günler süren bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürüten bir yandan da kar altında olmasına rağmen Yüksek İrtifa Kamp Merkeziyle yakından ilgilenen Muzaffer Şahin, gelecek sezon hazırlıklarını şimdiden tamamladı.

Öte yandan Şahin’in Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un yapılan son genel kurulunda yedek listeden yönetim kuruluna girmesi spor camiasında sevinçle karşılandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat uçar 01 Ocak 1970 02:00

    kazım karabekir stadını mükemmel hale getiren yakup çiltaş ve ekibidir.kimse kimsenin hakkını yemesin.ALLAH sorar stad büyükşehire daha yeni devredildi.yakup çiltaş ve ekibi yıllardır stada bir çocuk gibi bakıyorlar.irtifa kamp merkezine bu arkadaşımızın emeği çok olmuştur.görevini yapan herkesten ALLAH razı olsun.bu arkadaşın da hakkını yemeyelim.vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.selam,dua

  • Yavuz KAVAZ 01 Ocak 1970 02:00

    Büyükşehir belediyesinde Spor Müdürlüğü yapan fakat koltuğunda oturmayı sevmeyen Müzaffer ŞAHİN bu övgülerin hepsini hak ediyor.