Bölge Haber Girişi : 31 Ekim 2009 00:11

Spor yazarları Erzurum'da buluştu!..

Spor yazarları Erzurum'da buluştu!..
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin davetlisi olarak Erzurum'a gelenTürkiye Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu, DAGC ve 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü'nün düzenlediği '2011'e doğru Erzurum' konulu panele katılacak.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin davetlisi olarak Erzurum'a gelen Türkiye Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu, Erzurum'da şehir gezisi yaptı.Tarihi eserleri gezen TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer ve yönetim kurulu üyeleri, DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile birlikte Erzurumspor tesislerini ziyaret ederek, burada kulüpte gönüllü olarak görev yapan yönetici ve teknik heyet ile sohbet etti.

DAGC ve 2011 Kış Olunları Genel Koordinatörlüğü'nce düzenlenen "2011'e Doğru Erzurum" konulu panele katılmak üzere Erzurum'a gelen TSYD yönetimi ilk programını Erzurumspor'da gerçekleştirdi.


DAGC tarafından Erzurumspor tesislerinde düzenlenen yemekte meşhur Cağ kebabı yiyen TSYD yönetimi burada kulüp yöneticileri ve teknik heyetle bir süre sohbet etti.

ERZURUMSPOR'A ZİYARET

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Esat Yılmazer, Erzurumspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden bir an önce kurtulması temennisinde bulunarak, ülkenin köklü kulüplerinden birisi olan Erzurumspor'un yaşadığı sürecin üzüntü verici olduğunu kaydetti.

2011 Üniversite kış oyunlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan şehirde Erzurumspor'un kapanma noktasına gelmesinin çelişkili olduğunu dile getiren Yılmaer, herkesin el birliği ile Erzurumspor'u yeniden eski günlerine taşıması gerektiğini söyledi.

YILMAER CAĞ KEBABI KESTİ

TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer Erzurumspor tesisleri önünde hazırlan ocağın başına geçerek cağ kebabı kesti. Erzurum'un yöresel cağ kebabının çok leziz olduğunu söyleyen Yılmaer, kadayıf dolmasına hayran kaldı.

TSYD yönetimi daha sonra 2011 hazırlıkları kapsamında yapımına devam edilen olimpiyat köyünde incelemelerde bulundu. TSYD yöneticileri buradan kent merkezine geçerek Yakutiye Medresesi, Çifte Minareli Medrese ve Erzurum kongre binasını gezdiler.

2011'E DOĞRU ERZURUM PANELİ

Atatürk Üniversitesi Kültür merkezi Salonu'nda düzenlenecek olan ve DAGC Başkan Vekili Mehmet Şener yöneteceği "2011'e Doğru Erzurum" konulu panele konuşmacı olarak Başbakan Başmüşaviri ve Uluslararası Spor Organizasyonları Başkoordinatörü Mehmet Atalay, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Esat Yılmaer ve Erzurum 2011 Üniversite Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz katılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.