Bölge Haber Girişi : 31 Ekim 2010 00:12

SP'de seçim startı verildi!..

SP'de seçim startı verildi!..
Saadet Partisi (SP) Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bilal Aydın, seçim startı verdikleri 30 ildeki teşkilatlarla görüşmeler yaparak seçim stratejisini oluşturacaklarını belirtti.

Erzurum Ajans-Saadet Partisi (SP) Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bilal Aydın, seçim startı verdikleri 30 ildeki teşkilatlarla görüşmeler yaparak seçim stratejisini oluşturacaklarını belirtti.

SP Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bilal Aydın, eski SP Trabzon Milletvekili İlhan Sungur, teşkilat toplantısı için Erzurum'a geldi. Partililerle bir araya gelen Aydın ve Sungur, Haziran 2011'de yapılacak genel seçimle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

17 Ekim'de büyük kurultayını yapan SP'nin yeniden genel başkan seçilen Necmettin Erbakan'la birlikte yükselişe geçeceğini iddia eden Aydın, "büyük Türkiye'yi kurmak için" tüm seçmeleri partilerine oy vermeye davet etti.

Seçim startı verdikleri 30 ilde teşkilatlarla toplantılar yapacaklarını kaydeden Aydın, "Sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de bir araya gelerek ülke için yapılabilecekler konusunda fikirlerini alacağız. 2011'de yapılacak seçimde fikren bizim olan Erzurum'u fiilen de alacağız. Çünkü Erzurum insanı Milli Görüş hareketine her zaman teveccüh etmiştir" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.