Bölge Haber Girişi : 07 Ekim 2010 12:31

SP Gençlik kolları istişare toplantısı!..

SP Gençlik kolları istişare toplantısı!..
Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Gençlik Kolları'nca istişare toplantısı yapıldı

Erzurum Ajans-Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Gençlik Kolları’nca istişare toplantısı yapıldı.

Toplantı öncesi bir basın bildirisi okuyan Gençlik Kolları Başkan Vekili Gökhan Kızıltunç, “ 11 Temmuz 2010 olağanüstü kongresinde yaşanan olaylar ve gelinen süreçte SP Erzurum İl Gençlik Kolları olarak hep itidalli davranmaya gayret gösterdik. Hiçbir kardeşimizi üzecek ve onları kıracak davranışta bulunmamaya dikkat ettik.

Bütün ağır tahriklere rağmen gençlik kolları olarak Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve 800 delegenin isteğiyle yapılması gereken yeni kongrenin yapılmasını ve partimiz içerisinde ki birlik ve beraberliğin yeniden sağlanmasını ümit ettik.

Fakat yaşanılan süreç bazı kardeşlerimizin ayrılma kararıyla neticelendi. SPi Erzurum İl Gençlik Kolları olarak Milli görüşün yegane temsilcisi olan Saadet Partisindeki görevlerimizin dün olduğu gibi bugünde başındayız. Sadece Gençlik Kolları Başkanı görevini bırakmıştır. Şimdi bize düşen görev Milli görüş iktidarını milletimizle tekrar buluşturup, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir Dünyayı kurmak için bütün gücümüzle çalışmaya devam etmektir.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.