Bölge Haber Girişi : 05 Ekim 2010 13:10

SP Erzurum teşkilatında toplu istifa!..

SP Erzurum teşkilatında toplu istifa!..
Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Teşkilatı'nda aralarında İl Başkanı Teoman Kümbet, Kurucular Kurulu Üyesi Cemalettin Hınıslıoğlu, Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız ve meclis üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 300 kişi istifa etti.

Erzurum Ajans-Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Teşkilatı'nda aralarında İl Başkanı Teoman Kümbet, Kurucular Kurulu Üyesi Cemalettin Hınıslıoğlu, Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız ve meclis üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 300 kişi istifa etti.

SP Erzurum İl Teşkilatı binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Teoman Kümbet, partilerinden toplu halde istifa ettiklerini açıkladı. Kendisiyle birlikte Kurucular Kurulu Üyesi Cemalettin Hınıslıoğlu, Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız ve meclis üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 300 partilinin istifa ettiğini belirten Kümbet, "Bu bir ayrılık ve veda konuşması değil yeni bir başlangıcın sadece ön sözüdür. Bizler siyaset yapmak yani halka hizmet etmek için herhangi bir mevki, makam, koltuk

sevdası içinde değiliz. Milletimizle beraber, milletimizin gösterdiği istikamette yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.