Spor Haber Girişi : 03 Aralık 2019 17:15

Sözeri'ye sözümüz olsun!

Sözeri'ye sözümüz olsun!
BB Erzurumspor iyi gidiyor. Son haftalarda aldığı galibiyetler ile puan cetvelinde iyi bir yer tuttu.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Gördüğüm kadarıyla da futbolcular kadar taraftarlar da havaya girmiş. Taraftarlar daha şimdiden şampiyonluk şarkılarını söylemeye bile başlamış. Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın şeklindeki bir yerde rastladığım slogana bayıldım.  Kim buldu, ettiyse helal olsun. Bir kere kulağa çok hoş geliyor. Şu an itibariyle özellikle de zorluk derecesi yüksek maçların geride kaldığı görülmekte. Çoğunu da fazla hasar almadan atlattı. Sözeri sözünün eri çıktı, takımı buralara kadar getirdi. Bu, elbette ki Erzurum açısından ayrı bir artı durum. Görünen o ki Erzurum geldiği bu yeri kolay kolay da kaybetmeyecek..

Kaybetmesin de zaten. En en büyük artılarından birisinin de gerçekten Erzurum takımından çok daha iyi takım olmadığının ortaya çıkmasıdır. Bana göre şampiyonluğun Erzurum’un dışında 3 adayı var. Onlar Hatay, Akhisar, Bursa.

***

Peki, ben şimdi bunları niye diyorum, lafı niye ağzımda geveliyorum, ne diyeceksem diyeyim diye mırıldandığınızı biliyorum. Haklısınız. Bakın şimdi ne demek istediğimi söylüyorum. Daha önce biraz relaks olun, Erzurumspor’u rahat bırakın demiştim. Bakın işte rahat bırakıldı diye bugüne gelindi. Başa getirmişseniz Erkan hocaya güvenmek durumundasınız. Kaldı ki adamın CV’si ortada. Hava şu an güzel. Ama yarın değişebilir de. Bu işin içinde hep yenmek yok. Kötü anlar da olabilir. Geriye düşme durumu da sözkonusu. Şimdiden karar verin. İyi günde olunduğu gibi kötü günü de olursa yanında olacak mısınız?Uzun bir maraton bu. Elbette ki bu takım her maçı kazanacak diye bir şey yok. Olası puan kayıplarında lütfen sakin olun ve bu havayı bozacak ortamın içinde olmayın. Sözeri’ye sözümüz olsun. Bu benim son kararımdır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.