Spor Haber Girişi : 23 Temmuz 2015 22:30

Sosyal medyada Erzurum çılgınlığı

Sosyal medyada Erzurum çılgınlığı
Erzurum'daki buz salonlarında yaşanan doluluk yetkilileri sevindirirken, birçok ülke sosyal medya aracılığı ile gördükleri buz salonlarında kamp yapmak için Erzurum'a akın ediyor.
Erzurumajans-Erzurum'daki buz salonlarında yaşanan doluluk yetkilileri sevindirirken, birçok ülke sosyal medya aracılığı ile gördükleri buz salonlarında kamp yapmak için Erzurum'a akın ediyor.

Erzurum'daki buz salonları yerli ve yabancıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. 2011 Üniversiade sürecinde Erzurum'a kazandırılan buz salonları yerli ve yabancı sporcular ile ülkelerin kamp için tercih ettikleri ilk yer olurken, şimdide sosyal medyada Erzurum çılgınlığı başladı. Malezya, Kamboçya ve Vietnam gibi ülkeler sosyal medya'dan gördükleri Erzurum'da kamp yapmak istediklerini yetkililere ilettiler.

OKUYUCU MÜJDEYİ VERDİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, müjdeyi verdi. Okuyucu, "İlimizdeki buz salonları ile federasyonumuza hizmet eden diğer illerdeki salonlarımız büyük bir doluluk oranı yaşıyor. Özellikle Milli takım sporcularımız Erzurum'u kamp için tercih ediyorlar. Daha önce Erzurum'a Uİkrayna, Romanya, Hollanda, Rusya, Bulgaristan ve Avrupa'nın daha bir çok ülkesinden sporcular ve takımlar gelerek burada kamp yaptı. Son olarak Hindistan, Uruguay ile Azerbaycan ve Belarus, Erzurum'da kamp yapmak için geldi. Buz Pateni Federasyonu olarak Erzurum'daki buz salonlarını dolu görmek bizleri mutlu ediyor. Ayrıca GHSİM İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile kurum çalışanlarını da özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Demek ki, GHSİM'miz çok başarılı ki, yabancılar kamp için ilimizi tercih ediyorlar" dedi.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Şubat 2016'da Dünya Gençler Curling Şampiyonası'nın Erzurum'da yapılacağının da müjdesini verdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, GHSİM olarak tüm spor federasyonları ile iyi ilişkiler içerisinde olarak Erzurum ve Türk sporu için en iyi şekilde spora hizmet vermenin yarışı içerisinde olduklarını söyledi. Ziyarette GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.