Medya Haber Girişi : 28 Kasım 2016 13:15

Sosyal medyada 'Dövizini bozdur' kampanyası

Sosyal medyada 'Dövizini bozdur' kampanyası
Doların 3.4 TL'ye, kadar yükselmesi üzerine sosyal medyada 'Dövizini bozdur, Türk Lirası'na sahip çık' kampanyası başlatıldı.
Erzurumajans-Doların 3.4 TL'ye, kadar yükselmesi üzerine sosyal medyada 'Dövizini bozdur, Türk Lirası'na sahip çık' kampanyası başlatıldı.

Doların artışının hızla devam etmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere dövizin bozdurularak Türk Lirası'na yatırım yapmaları isteniyor.

Paylaşımlarda 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde yaklaşık 8 milyar doların bozdurulup Türk Lirası olarak bankalara yatırıldığı hatırlatılarak, 'Avrupa'nın oyununu bozalım' çağrısı yapılıyor. Kampanya kapsamında, "15 Temmuz'u kazandık, para ve dünya sevgisi millet olarak kaybettiriyor. Yakışmıyor bize. Dolar ve Euro'muzu bozduruyoruz, onlar aldırmadan biz saldırıyoruz. Bu bir vatandaşlık görevidir. Dövizi her zaman buluruz lakin vatanı bulamayız. Haydi Türkiye'm dövizini bodur kampanyasını başlatıyoruz" diye dolar ve Euro'nun üzerinin çizildiği fotoğraflarla paylaşımlar yapılıyor.

(DHA)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İlhan sezer 01 Ocak 1970 02:00

    Bu devletçilikmi, yoksa birileri bu propaganda ile dövizlerini boZdurup devletine sahip bir insan modeli çizip alkış alacak Bide sormak lazım bu dövizi nerden be zaman almış incelemek lazım Bu gibi şeyler birileri tarafından başlatılıp kara paralarını akla politikası olmasın