Türkiye Haber Girişi : 22 Mayıs 2017 10:30

Son dakika: Ünlü gece kulübü Reina'da yıkım

Son dakika: Ünlü gece kulübü Reina'da yıkım
Reina'da yaşanan katliamın ardından ünlü eğlence merkezinin ne zaman açılacağı konuşulurken, Reina'da yıkım başladı.
Erzurumajans-Reina'da yaşanan katliamın ardından ünlü eğlence merkezinin ne zaman açılacağı konuşulurken, Reina'da yıkım başladı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan yıkım hakkında detaylı bilgi henüz gelmedi. Yılbaşı akşamı terör örgütü DAEŞ'in kanlı terör saldırısının hedefi olan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina sabah saatlerinden itibaren yıkılmaya başlandı.

İş makineleri bu sabah erken saatlerde Türkiye'yi katliamın yaşandığı ünlü eğlence merkezi Reina'ya geldi. Reina'da kısa süre içinde yıkım başladı. Konuya yakın bir kaynak, yıkım işleminden kendilerinin de haberi olmadığını belirterek, iş makinelerinin alandan ayrıldığını aktardı.

Reina'daki yıkımın, imara aykırılıklar nedeni ile gerçekleştiği öğrenildi. Şirkete yakın bir kaynak "Bizim için de beklenmedik bir durum oldu. Yıkım 45 dakika sürdü. Yıktılar çıktılar" diyerek iş makinelerinin alandan ayrıldığını aktardı.

Yıkım işleminin, İBB'ye bağlı zabıta görevlileri tarafından gerçekeleştirildiği öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.