Bölge Haber Girişi : 29 Ocak 2011 15:07

Snowboard yarışları negesleri kesti!..

Snowboard yarışları negesleri kesti!..
25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları kapsamında bugün Palandöken Dedeman Pisti'nde düzenlenen "Winter Universiade Erzurum 2011 Snowboard- Cross" yarışları nefes kesti.

Erzurum Ajans-25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları kapsamında bugün Palandöken Dedeman Pisti'nde düzenlenen "Winter Universiade Erzurum 2011 Snowboard- Cross" yarışları nefes kesti.

Erkek ve bayan branşlarında gerçekleşen snowboard yarışları, 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın 3. gününde start aldı. Dünya'nın birçok ülkesinden erkeklerde 48, bayanlarda 17 sporcu madalya için mücadele etti. Sporcuların snowboard yarışı adeta nefes keserken çok sayıda seyirci kendileri için oluşturulan izleme alanından yarışları pür dikkat takip etti.

Yoğun sis zaman zaman sporcuları zora sokarken bazı sporcular da hızını alamayarak stantlara çarptı.

Öte yandan yarışlarda Sevda Sayar, Pınar İdil Halefoğlu, Nesligül Kocakıran ve Melis Bagatır da Türk Milli takımı adına madalya için mücadele etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.