Siyaset Haber Girişi : 27 Kasım 2018 20:30

Sizce bu sevimli minik kim dersiniz?

Sizce bu sevimli minik kim dersiniz?
Hala bulamadıysanız söyleyelim de meraktan kurtulun. Bu sevimli minik MHP’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.SerdarSevimli’den başkası değil!
Erzurumajans-Hala bulamadıysanız söyleyelim de meraktan kurtulun. Bu sevimli minik MHP’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.SerdarSevimli’den başkası değil!

 Açıkçası bu fotoğrafı dün sabah benimfacebook’dan mesaj kutuma attıklarında hemen tanıdım, Serdar Sevimli dedim. Altında isim yoktu ama bir yanlışlık yapmamayım diye fotoğrafı atan Pasinler Ticaret Odası Başkanı Aydın Taşbaşı’yı telefonla aradım hemen. O da doğruladı, ‘’Serdar hoca’’ dedi.

 Sabah sabah hoş, sevimli bir sürpriz oldu o resim. Bu vesileyle Aydın başkana teşekkürlerimi sunarken, Pasinler’den hemşehrim olan Serdar hocaya da bir kere daha çıktığı yolda başarılar diliyorum.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gülay koçak 01 Ocak 1970 02:00

    Bu site tarafını belli etti. 40 otobüsü sekmen getirdi mesire fuar merkezlerini sekmen yaptı köylere kadar yol yoktu sekmen yaptı cenaze hizmetlerinde cenaze yakınlarına sadece dua etmek düşüyor bu iyileştirmeyi sekmen yaptı erzurumsporu 4 yılda birinci lige çıkardı sekmen yaptı sıla-i rahim programıyla binlerce gurbetçiyi sekmen getirdi millete 1 evi 5 kişiye satan müteahhitlerden kurtardı 4 yıldır 500 proje yapmış sekmen Doktor doktorluk yapmalı