Teknoloji Haber Girişi : 13 Mart 2013 15:51

Şirketlerde iletişim hızlanacak

Şirketlerde iletişim hızlanacak
Microsoft Türkiye blogundan yaptığı duyuruda şirketler için iletişim yazılımı olan Lync 2013 mobil uygulamalarının hazır olduğunu duyurdu.
Erzurumajans-Microsoft Türkiye blogundan yaptığı duyuruda şirketler için iletişim yazılımı olan Lync 2013 mobil uygulamalarının hazır olduğunu duyurdu.

Microsoft Türkiye Ürün Pazarlama Yöneticisi Atalay Aktaş'ın Microsoft Türkiye blogu üzerinden yayınladığı mesajda Lync 2013 uygulamasının Windows Phone ve İOS için mobil uygulamalarının hazır olduğunu belirtti. Önümüzdeki dönemlerde daha detaylı gelişmelerin olacağını belirten Aktaş, birkaç favori özelliği blogtan paylaştı. Paylaşılan mesaj şu şekilde:
"VoIP & Video Uygulama mağazalarında ve forumlarda en çok karşılaştığımız beklenti buydu ve biz de dinledik. Artık tüm Lync 2013 Mobil uygulamalardan, VoIP ve Video çağrılar gerçekleştirip kabul edebiliyorsunuz.

Masaüstü & Uygulama Paylaşımı Görüntüleme (sadece iPad)
iPad için Lync 2010 Mobil 1.5 sürümüyle getirdiğimiz PowerPoint sunularını toplantılarda görüntüleme yeteneğini geliştirerek, masaüstü ve uygulama paylaşımı görüntüleme olanağını bu sürümde ekledik. Artık toplantılarınızda diğerleri tarafından paylaşılan içerikleri de görebileceksiniz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DOĞAN SEFEROĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    orhan abi birazda magazin haberleri koyun :D