Spor Haber Girişi : 01 Eylül 2018 15:00

Siphiwe Tshabalala imzayı attı

Siphiwe Tshabalala imzayı attı
Siphiwe Tshabalala, kendisini mavi beyazlı renklere bağlayan 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Siphiwe Tshabalala, kendisini mavi beyazlı renklere bağlayan 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine BB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, Asbaşkan Ünsal Kıraç ve yöneticiler katıldı.

Transfer sezonunun bittiğini anımsatan Başkan Mevlüt Doğan, Tshabalala transferinin uzun süreçli bir çalışma olduğunu belirtti. Doğan, “Kolay transfer olmadı. İki aydır gündemimizdeydi. Aynı takımda 12 yıl top oynamış kaliteli bir oyuncu. Israrla takip ettik ve bitirmiş olduk” dedi.



NABİL TELEFONLARINI KAPATTI

Bu arada Asbaşkan Ünsal Kıraç, transferi için anlaşma sağlanan forvet Nabil’in imzaya gelecekken son anda telefonlarını kapattığını açıkladı.

4 Ocak 2019’a kadar transferi bitirdiklerini kaydeden Kıraç, “Hedeflerimize elimizdeki kadroyla ulaşacağız. Skor olarak değil ama futbol olarak Türkiye spor gündemine oturmuş durumdayız. Kötü günlerde takımın arkasında durmak önemli. Taraftarlar bu takıma inansın ve güvensin” diye konuştu.

İSTEDİĞİMİZ DESTEĞİ BULAMADIK

Öte yandan Başkan Mevlüt Doğan, “Ekonomik olarak gereken desteği bulamadık” derken, Asbaşkan Kıraç Erzurumlu işadamlarına seslendi. Kıraç, “Erzurumlu Holding sahipleri, televizyoncular Erzurum dışında yaşıyor olabilirsiniz. Ama gelin Erzurum’a sahip çıkın. Siz el atarsanız bu takım kalıcı olacaktır. 4 yıldır Başkan Mehmet Sekmen’in desteğiyle bugünlere geldik. Ama yarın göğüs reklamsız sahaya çıkacak olmamız düşündürücü bir hadisedir” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • bir sporsever 01 Ocak 1970 02:00

    Hangi takımdan transfer edildi? Hangi ülkenin sporcusu ve yaşı kaç? Habercilik böyle mi yapılır?