Kültür-Sanat Haber Girişi : 29 Haziran 2017 13:22

Sıla-i Rahim programında coşku doruktaydı

Sıla-i Rahim programında coşku doruktaydı
İstanbul Esenyurt Dernekler Başkanlığınca üçüncüsü düzenlenen 'Sıla-i Rahim' programı Erzurum'da coşku ile karşılandı.
Erzurumajans-İstanbul Esenyurt Dernekler Başkanlığınca üçüncüsü düzenlenen 'Sıla-i Rahim' programı Erzurum'da coşku ile karşılandı.

İstanbul Esenyurt Dernekler Başkanı Ali Murat Alatepe ve Murat Balkuş'un organizasyonu ile ilki 300, ikincisi 750 kişi ile devam eden ve bu sene üçüncüsü 2 bin 500 kişinin katılımıyla Erzurum'da 'Sıla-i Rahim' programı yapıldı. Ramazan'ın son iftarının Erzurum'da geçirilmek üzere ayarlanan organizasyonda, İstanbul'dan Erzurum'a gelen otobüsler ücret olarak organize edilmiştir. İstanbul Esenyurt Dernekleri organizesinde Aşkale, Çat, Hınıs, Karayazı, Karaçoban, Tekman, Narman, Oltu, Tortum, Pasinler ilçelerinden misafirler Erzurum'a geldi. Erzurum'da kaldıkları süre içerisinde tabyalardan, hamamlara, Oltu Taşı tesbihçilerden, Narman Peri bacalarına, Pasinler Kaplıcalarına varıncaya kadar bir takım yerler de gezi programı içinde yer aldı.

Organizasyona İstanbul Esenyurt Dernekler Başkanı Ali Murat Alatepe, Murat Balkuş, Kenan Keskelen, Sinan Siverekli, Hakim Doğan, Özgen Akçı ve İstanbul Esenyurt Dernekler Bar ekibi katıldı.

Etkinliğin son gününde Yakutiye kent Meydanında konser programı düzenlendi. İstanbul'dan gelen ve Erzurum'da sahne alan sanatçılar söyledikleri türkülerle davetlileri coşturdu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Rehberr 01 Ocak 1970 02:00

    Sıla-i rahimmiş. Boşversene sen, lay lay lom işler.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Sesi duyunca bizde vardık kent meydanına varınca gördük ki birileri EGO'larını tatmin etmek için sahneye akın etmişler yazık vallahi yazık bu memleketin sizin gibi insanlara hiç bir zaman ihtiyacı Yok gelmeyin çünkü şehre zerre kadar faydanız Yok 2500 kişi getirdik demişsiniz orada en fazla 200 kişi vardı çoğuda meraklı kalabalıktı bu şehre hizmet etmek istiyorsanız ulaşıma verilen paralarla sanatçılara verilen paralarla Ramazan bayramında yetimleri sevindirip kalıcı bir şeyler yapılabilirdi yazık vallahi yazık muratlar ön plana çıkacak diye taraf olmayalım gelmeyin kardeşim istemiyoruz kendi reklamınızı gidin başka yerlerde yapın

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    250 mi 2500 mü ben dün oradan geçtim sırf birilerini ön plana çıkarmak için koca koca adamlar 2500 kişi getirdik diye yalan söylüyorlar ayıptır ayıp bu memleketin insanı Mert delikanlı sözü özü bir ve dadaştır dadaşta hiç bir kolşulda yalan söylemez yazık vallahi yazık yaptığınız güzelliğin bile anlamı kalmamıştır haberiniz olsun herkes sizin egolarınızı konuşuyor

  • Sıkıysa paylaş 01 Ocak 1970 02:00

    Kişilere mal edip durun bakalım :) elinizde patlar öyle elinizde güzel kardaş

  • baba kotto 01 Ocak 1970 02:00

    füzüli ve lüzumsuz bir işi çok önemli gibi verip taraf olduğunuzu göstermek ahmaklıktır!