Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2018 12:15

Şifo imzayı attı...

Şifo imzayı attı...
Ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından Mehmet Altıparmak ile yolları ayıran BB Erzurumspor’da Mehmet Özdilek dönemi resmen başladı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından Mehmet Altıparmak ile yolları ayıran BB Erzurumspor’da Mehmet Özdilek dönemi resmen başladı. “İnanmasam burada olmazdım” diyen Özdilek, “Bir takım şeyler değişecek. Cumartesi sinyali alacaksınız” dedi.

SAĞLIKLI BİR KONUMDA DEĞİLİZ AMA…

Takımla dün ilk idmanı gerçekleştiren Mehmet Özdilek, bugün kulüp tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi. 11 yıldır Süper Lig’de görev yaptığını anımsatan Özdilek, BB Erzurumspor’un 3-4 maçını televizyondan izlediğini belirtti ve Galatasaray maçında da tribünde olduğunu söyledi. Takımın Süper Lig’de yeni olduğunu ve haliyle dalgalanmalar yaşadığını kaydeden Özdilek, “Sağlıklı bir konumda değiliz ama avantajlarımız da var. Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir maçları atlatılmış durumda Bu dakikadan sonra sakin olmak ve dik durmak çok önemli. Bu köprünün altından daha çok sular akar” diye konuştu. 



ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK!

Görev yaptığı takımları hep bu seviyelerde aldığını dile getiren Özdilek, şöyle devam etti. “Bu gibi durumlara alışkınım. Dediğim gibi sakin olmak ve bu süreci doğru yönetmek durumundayız. Elimde sihirli bir değnek yok ama doğru bir yönetimle bu işin üstesinden gelebiliriz. Şunu söylemeliyim ki içeri de her maçın favorisi biziz. Çünkü hem hava hem de taraftar avantajımız var. Bu itici gücü doğru kullanmak lazım. İçerideki her maçı kazanabilir miyiz? Bu potansiyelimiz var. Evet eksikliklerimiz de var ama çalışarak bunları giderebiliriz. Emin olun inanmasam burada olmazdım.”

ÖNCE KAFAMIZI KALDIRALIM



“Lige nasıl başladığınız değil nasıl bitirdiğiniz önemli. Telaşa kapılmadan, hedefe odacaklanacak ve Alanya maçı için hazırlanacağız. Alanya maçı olmazsa olmazımız. Çünkü Milli Takım arasına moralli girmek istiyoruz. Bir kez daha hatırlatmak istiyorum seyirci faktörü çok önemli. Kutu gibi bir stadımız var. Gelen her takım deplasmanda olduğunu hissetmeli. Taraftar iyi günde olduğu gibi kötü günlerde de takımının yanında olmalı ve 90 dakika o baskıyı hissettirmelidir. Bundan sonraki süreçte de kısa, orta ve uzun vade de projelerimiz var ancak önce kafamızı kaldıralım.” 

ELLERİNİ OVUŞTURANLAR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYACAK

Gazetecilerle sohbetin ardından Mehmet Özdilek, Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan ve Asbaşkan Ünsal Kıraç ile birlikte sözleşmeye imza attı. Başkan Doğan, Mehmet Altıparmak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, Özdilek’e başarı dilerken, Asbaşkan Ünsal Kıraç ise, “İddia ediyorum bu takım kümede kalacak. Takımın kötü gidişatıyla ellerini ovuşturanlar hayal kırıklığına uğrayacak” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.