Magazin Haber Girişi : 26 Kasım 2018 12:15

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşanıyor!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşanıyor!
Birlikte olmaya başladıkları gündem bugüne kadar yaptıkları her hareketle gündem olan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı hakkındaki boşanma iddiaları doğru çıktı! Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşanma iddialarını doğruladı.
Erzurumajans-Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın evliliği üzerinde şu sıralar kara bulutlar dolaşıyor. Geçen sene evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanacağı iddia edildi.

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programının sunucularına mesajla ulaşan Acun Ilıcalı, 'Boşanıyoruz, haberler doğru' dedi.

ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI BOŞANIYOR

Bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi.

İddiaya göre ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları öğrenildi. Acun ve Şeyma Ilıcalı anlaşmalı olarak boşanıyor. Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor.

ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Taraflar konuyu onaylamasa da sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor. 2. Sayfa'nın iddiasına göre ise Acun Ilıcalı yuvayı kurtarmak için 3-4 aydır çabalıyor.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı eylül 2017'de Fransa'da evlenmişlerdi. Çiftin, Melisa adında 4 yaşında bir kızları var.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN İLK PAYLAŞIM

Acun Ilıcalı ile evlendikten sonra yaşadığı lüks hayatı Instagram hesabından paylaşarak ve verdiği röportajlarla adından sıkça bahsettiren Şeyma Subaşı boşanmayla ilgili henüz bir paylaşım yapmamıştı.

Haberlerin ardından tüm gözler Subaşı'na çevrildi. Her konuda paylaşım yapan Şeyma Subaşı'nın ne paylaşım yapacağı merak konusuydu. Şeyma Subaşı'dan boşanma iddialarının ardından ilk paylaşım geldi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.