Bölge Haber Girişi : 14 Mayıs 2010 11:15

Sevgi Bayrağı Erzurum'dan uğurlandı!..

Sevgi Bayrağı Erzurum'dan uğurlandı!..
Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Güle sunulacak olan Sevgi Bayrağı Erzurumdan uğurlandı.

Erzurum Ajans-Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunulacak olan “Sevgi Bayrağı” Erzurum’dan uğurlandı.
Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç noktası olarak kabul edilen Samsun’dan çıkarılan ve Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı öncesi takip ettiği güzergahlardan geçirilerek Erzurum’a getirilen Sevgi Bayrağı, gece Erzurum Kongresi’nin yapıldığı Kongre binasında bekletildikten sonra bu sabah Ankara’ya uğurlandı.
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve daire müdürlerinin de katıldığı törenle Kongre binasından atletler tarafından alınan Sevgi Bayrağı, Cumhuriyet Caddesi güzergahı üzerinden Erzincan’a uğurlandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.