İlçeler Haber Girişi : 07 Nisan 2017 18:30

Sertoğlu gece-gündüz EVET'i anlatıyor

Sertoğlu gece-gündüz EVET'i anlatıyor
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.
Erzurumajans-Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.

16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Ve Yeni Anayasa Referandumu öncesi EVET çalışmalarını sürdüren Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, halktan olumlu geri dönüşler alıyor. İlçesine bağlı köy ve mahalleleri karış karış gezen Başkan Sertoğlu, 18 maddelik Anayasa değişikliğini madde madde anlatıyor. Vatandaşların sorularını cevaplayan Başkan Sertoğlu, akıllarda takılan en küçük ayrıntıyı bile detayıyla anlatıyor. Vatandaşların çok büyük bir kesiminin EVET diyeceğini belirten Başkan Sertoğlu, şunları söyledi:

"Gece gündüz demeden köylerimizi ziyaret ederek 18 maddelik yeni sistemi anlatıyoruz. İnsanımızın AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a büyük teveccühleri var. Pasinler Türkiye'de en fazla EVET oyu alan ilçelerin başında gelecek. Vatandaşlarımız çok bilgili ve her şeyin farkında. 18 maddeyi de okumuşlar ve bilinçli bir şekilde kavramışlar. Akıllarına takılan en küçük ayrıntıyı bile bize soruyorlar. Bizde vatandaşımıza, 'aklınıza takılan ne varsa sorun cevaplayalım' diyoruz. Bu bir Türkiye'nin şahlanışı ve dünya ya ders verme referandumudur. 17 Nisan sabahı Türkiye güne yeniden doğmuş gibi uyanacaktır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.