Erzurum Haber Girişi : 15 Mart 2014 14:55

Serdar Sevimli profesörlüğe terfi etti

Serdar Sevimli profesörlüğe terfi etti
Başarılarıyla adından sıkça bahsettiren ve Pasinler'in gurur kaynaklarından biri olan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlilerinden Doç. Dr. Serdar Sevimli profesörlüğe terfi etti.
Erzurumajans-Başarılarıyla adından sıkça bahsettiren ve Pasinler'in gurur kaynaklarından biri olan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlilerinden Doç. Dr. Serdar Sevimli profesörlüğe terfi etti.

Pasinler'de çok sevilen Prof. Dr. Serdar Sevimli'nin terfi haberi sosyal medyada da geniş bir ilgi buldu. Özellikle Sevimliyi yakından tanıyan Pasinlerliler, Serdar Sevimli'nin bu makamı sonuna kadar hak ettiğini belirterek, "Bundan dolayı da büyük bir sevinç duyduk. Allah ondan binlerce kez razı olsun. Hemşerilerine her zaman büyük ilgi gösteren bir hemşerimiz onun başarısıyla bizler hep gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz. Profesörlüğünü de Allah hayırlı etsin" şeklinde konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.