Bölge Haber Girişi : 01 Haziran 2010 12:20

Şenkaya'da Okul öncesi şenliği!..

Şenkaya'da Okul öncesi şenliği!..
Erzurum'un Şenkaya İlçesinde “Çocukça umutları geleceğe taşıyoruz sloganıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen Okul Öncesi Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Şenkaya İlçesinde “Çocukça umutları geleceğe taşıyoruz” sloganıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen Okul Öncesi Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Şehit Öğretmen İlyas Acar Anaokulu müdürü ve öğretmenlerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen şenlik, bando eşliğinde çocuk yürüyüşü ile başladı. Çocuk yürüyüşü sırasında Şenkaya İlçe Garnizon Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı makamları ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi. Ziyaretlerde çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Okul Öncesi Şenliği, Şehit Öğretmen İlyas Acar Anaokulu’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili tarafından açılan kermes ve çocukların okul bahçesinde gerçekleştirdiği etkinliklerle devam etti.
Şenkaya İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’nın da katıldığı kokteylde Şehit Öğretmen İlyas Acar anıldı. Şenkaya Lisesi’nden gençler söyledikleri türkülerle halkı coşturdu. Düzenlenen resim yarışmasında birinci olan çocuklar ödüllendirildi. Yine şenliğe katılıp organizasyona yardımcı olan Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü 4. Sınıf öğrencilerine teşekkür belgeleri verildi.
Bu yıl ilki gerçekleştirilen “Şenkaya Okul Öncesi Şenliği” akşam saatlerinde, Şenkaya halkının çektiği halaylar ile sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.