İlçeler Haber Girişi : 29 Ağustos 2014 13:13

Şenkaya ve Olur'da sünnet şöleni heyecanı

Şenkaya ve Olur'da sünnet şöleni heyecanı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, "Hedef 2023 Çocuğu Sünnet Ettirmek" sloganı kapsamında Olur ve Şenkaya İlçesi'nde 200 çocuğu sünnet ettirdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, "Hedef 2023 Çocuğu Sünnet Ettirmek" sloganı kapsamında Olur ve Şenkaya İlçesi'nde 200 çocuğu sünnet ettirdi.

İlçe merkezlerinde düzenlenen sünnet şölenlerine ilçe kaymakamları, belediye başkanları sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı. Çocuklar sünnet elbisesi kıyafeti giyerek ilçe merkezlerindeki şölen alanında toplanıp heyecanla bekledi. Şenkaya ve Olur İlçesi'nde düzenlenen sünnet şöleninde 7'den 7'e herkes eğlenmesi ile renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların doyası keyfine çıkardığı sünnet şöleninde 200 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Şenkaya ve Olur İlçesi sakinleri böylesine anlamlı bir proje başlattığı için Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ettiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.