Spor Haber Girişi : 30 Temmuz 2019 14:25

Sen ne yapıyorsun?

Sen ne yapıyorsun?
Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Erciyes, yüzlerce kişiyi 'Festa 2200 Bisiklet Festivali'nde bir araya getirdi. Aynı şekilde belediye tarafından yönetilen Palandöken Kayak Merkezi'nde ise yaz boyunca hiç bir etkinlik yapılmadı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Son yıllarda kış turizminde önemli adımlar atan Kayseri Erciyes, yaz mevsiminde de çeşitli aktivitelerle yerli ve yabancı turistleri kente çekmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye’nin 40 ilinden yüzlerce bisikletlinin katılımıyla ‘Festa 2200 Bisiklet Festivali’ düzenleyen Erciyes A.Ş., doğaseverleri kültür, tarih ve tabiatla buluşturdu.

Dört günlük festivalde gündüzleri bisikletlerle pedal çeviren katılımcılar kentin tarihi ve tabi güzelliklerini görme fırsatı elde etti. Akşamları da kamp ateşi eşliğinde dağdaki eğlencelerle yorgunluk attı. 7’den 70’e her yaş grubundan bisiklet tutkununun büyük ilgi gösterdiği festivale, şehir dışından gelen engelliler ve çocuklular da katıldı.



PALANDÖKEN’DE DURUM!

Erciyes gibi aynı şekilde Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Palandöken Kayak Merkezi ise kış boyunca olduğu gibi yazın da yerinde saydı. Hiç bir etkinliğin düzenlenmediği Palandöken’de, Ejder 3200 A.Ş.’nin otel ve kafeterya işletmesi dışında ne yaptığı merak konusu oldu.



İŞTE KAYSERİ ERCİYES A.Ş.’NİN ETKİNLİK TAKVİMİ

30 Aralık - Artık Çekilmez Oldun
27 Ocak - Artık Çekilmez Oldun
11 - 13 Ocak - Kar Voleybolu Avrupa Kupası
16 Şubat - Red Bull Kar Havuzu
24 Şubat - Dechatlon Kar Voleybolu Turnuvası
1 - 3 Mart - Erciyes Snowkite Dünya Kupası
10 Mart - Dechatlon Alp Disiplini Kayak Yarışı
28 - 30 Mart - 9. Uluslararası Engelsiz Erciyes Festivali
7 - 9 Haziran - IXS Downhill CUP
12 Temmuz - Grand Prix Erciyes
13 - 14 Temmuz - Tour Of Kayseri
25 - 28 Temmuz - Festa 2200 Bisiklet Festivali
6 Eylül - Grand Prix Erciyes 
7 - 8 Eylül - Tour Of Center Anatolia

İŞTE ERZURUM EJDER 3200’ÜN ETKİNLİK TAKVİMİ 
Yok
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Bunlar etkinliği hiç bir şey yapmamak sanıyorlar. Kendi mahallesinde dahi kızağa binmeyen bedenlerine kafaları müdürcük yapılırsa bu sonuç kaçınılmaz olur. Bunlar geçen yıl konaklıyı bedava yaptılar afı bedava kaldı yolunu açmadılar. Pistleri düzlemediler. Amaç hizmet değil kendi arpalıklarını muhafaza etmek. Hadi çıksında yüreği yetiyorsa aksini söylesin cümle alemin de bir özür borcu olsun.

  • Halil ılıcalı 01 Ocak 1970 02:00

    3200’ün müdürü Yusuf ne etsin. Keskin selonun özel kalemiyken Palandöken’de müdür oldu. Adama sormadılarki senin çapın yeter mi bu işten anlar mısın diye. Garibim çap deyince kilo anladı balıklama atladı

  • Memduh kar 01 Ocak 1970 02:00

    Allah aşkına bir de 3200’ün genel müdürünü yaz. Tosun yaw. Mobilya çırağıydı ne ara turizmci oldu.