Ekonomi Haber Girişi : 04 Ekim 2017 14:15

Sekmen'den emeklilere 1000 konut

Sekmen'den emeklilere 1000 konut
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Edip Somunoğlu mahallesi ve dağ mahallesinde tamamlanmak üzere olan konutların emeklilere verilmesi konusunda müjde verdi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Edip Somunoğlu mahallesi ve dağ mahallesinde tamamlanmak üzere olan konutların emeklilere verilmesi konusunda müjde verdi.

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Dernek Başkanı Ahmet Degen, çalışmalar hakkında Başkan Sekmen'e bilgi verirken, emeklilere konut projesinde büyük mesafeler kat ettiklerini açıkladı. Konuşmasında Başkan Sekmen'e övgülerde yağdıran Degen, "Başkanımız Erzurum için büyük bir şans. İlimizin gelişmesi ve kalkınması için yoğun çabalarınızı görüyoruz. Bizlerde 13 bin üyesi olan emekliler derneği olarak sizlerden konut projesinde desteklerinizi bekliyoruz "dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, dernek yöneticilerinin yaptığı ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu ifade ederek müjdeyi verdi. Başkan Sekmen, "şu anda Edip Somunoğlu Mahallesi ve dağ mahallesinde bitme aşamasında olan konutlarımız var. 2+1 ve 3+1 daireleri emeklilerimize tahsis edelim. Fiyatlarda 66 bin tl ile 100 bin tl arasında olabilir. Bu konutlardan almak isteyen emeklilerimizden yüzde 20 lik kısmını peşin alıp geri kalan kısmını da kira öder gibi taksit yapalım. Böylece emeklilerimizin sıcak bir yuvası olsun. Bugüne kadar emeklilerimizin hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi. Emekliler için yaşanan bu sevindirici gelişmenin ardından Dernek Başkanı Ahmet Degen, konut sahibi olmak isteyen emeklilerin mumcu caddesinde bulunan dernek binasına gelerek kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Bu arada Emeklilere yönelik sevindirici geçen ziyaretin sonunda ise Dernek Başkanı Ahmet Degen, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e desteklerinden ötürü bir plaket verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.