Ekonomi Haber Girişi : 28 Ocak 2019 11:30

Sekmen'in projesine Cumhurbaşkanından onay

Sekmen'in projesine Cumhurbaşkanından onay
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesini açıklaması emeklileri sevince boğdu.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesini açıklaması emeklileri sevince boğdu.

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen'in girişimleri sonucu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konut yapımı için şehrin muhtelif yerlerinde arsa tahsisinde bulunmuştu. Gerekli yazışmaların yapılmasının ardından gözler Toplu Konut idaresine çevrilmişti. 31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK parti genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısı için geldiği Erzurum'da emeklilere büyük bir müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere konut için özel bir proje kapsamında 5 bin konut yapılacağı açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması emeklileri sevince boğdu. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, "Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir yıla yakın bir zamandır emeklilerimize konut yapımı için uğraş veriyorduk. Sayın Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde konutların yapılması için bize arsa tahsisinde bulunmuştu. Bizlerde Yönetim olarak resmi yazışmaları Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaparak beklemeye başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın Erzurum'a gelmesi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'de bizleri Cumhurbaşkanımız ile görüşme imkanı sağlattı. Sayın Cumhurbaşkanımıza hazırladığımız dosyayı ilettik. Aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanımız yaptığı konuşmasında emeklilerimiz için Erzurum'da 5 bin konut yapılacağının müjdesini açıkladı. Bu çalışmada özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmenin çabalarını asla unutamayız. Bizlere çok yardımcı oldu. Gönüllü bir üyemiz gibi emeklilerimizin ev sahibi olması için yoğun uğraşlar veriyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler verdiğimiz sözleri yaptığımız çalışmalar ile yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 bin konut sözü sonrası emeklilerimiz uygun ödeme koşulları ile sıcak bir yuvaya kavuşacak. ilk baharın gelmesi ile birlikte Toplu Konut idaresi, konutların yapımı için startı verecek. Emeklilerimize her zaman söyledik. biraz sabırlı olsunlar. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı olarak emeklilerimiz adına Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milletvekillerimize ve bizim her daim yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet sekmeyen 01 Ocak 1970 02:00

    Once eline yüzüne bulastirdigi sehristana bir ugrasin sekmen. Ev sahipleri bekliyor onu dort gozle.

  • Serdar 01 Ocak 1970 02:00

    Beş bin koca konut arkadaş iş imkanı sağlayın Allah'tan sorsun ya nerede iş nerede üretim fabrika hani ....

  • Ilyas ata gazi babası 01 Ocak 1970 02:00

    Zannediyorum o konuşma da gazi ve şehit yakınlarında adı gesmisti

  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Mübarek belediye başkanı değil müteahhit... Kahveler ağzına kadar dolu sen bina dik...

  • Osman kocaman 01 Ocak 1970 02:00

    Emekliden cok o konutlari yapacak olan sekmen sevinsin.

  • memet kosovalı 01 Ocak 1970 02:00

    Biz Erzumlular konut istemiyoruz iş istiyoruz aş istiyoruz yeterince konut fazlası var zaten daireler satılmıyor duyun sesimizi Allah aşkına