Erzurum Haber Girişi : 18 Ekim 2019 12:15

Sekmen-Çomaklı gerginliği Ankara'ya taşındı

Sekmen-Çomaklı gerginliği Ankara'ya taşındı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Rektör Ömer Çomaklı arasında bir süredir yaşandığı ileri sürülen gerginlik Ankara'da ki Erzurum Günlerinde ayyuka çıktı. Uzun zamandır bir araya gelmedikleri gözlenen Sekmen ve Çomaklı burada da tokalaşmadı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı arasında son bir kaç aydır ‘gerginlik’ olduğu ve görüşmedikleri iddiası Ankara’da objektiflere yansıdı. Büyükşehir ile üniversitenin ortak projeleri ve bir arazi konusunda ihtilafa düştükleri öne sürülen Sekmen ve Çomaklı, uzun bir aradan sonra Ankara’da düzenlenen Erzurum Günleri etkinliğinde karşı karşıya geldi.



ÇOMAKLI VURDU, GEÇTİ

Etkinlik alanına önceden gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Fikri Işık’ın yanına oturdu. Açılışın yapılacağı salona daha sonra gelen Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı da protokolde yerini alan eski Bakan Fikri Işık ile tokalaştı. Çevredekilere gülümseyerek selam veren Rektör Çomaklı bu sırada önündeki kişinin Başkan Mehmet Sekmen ile tokmalaşmasını beklemeden, arkasından ilerledi ve kendine ayrılan yere oturdu. 



GÖZ GÖZE BİLE GELMEDİLER

Rektör Çomaklı’nın yerini almasından sonra Başkan Sekmen eski Bakan Fikri Işık ile Rektör Çomaklı da yanındaki AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban ile sohbet etti. İkilinin açılış boyunca göz göze gelmekten bile kaçındıkları gözlendi. Sekmen ve Çomaklı arasındaki buzların ne zaman eriyeceği de merak konusu oldu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum sevdalısı 01 Ocak 1970 02:00

    Çamur at izi kalsın kendi yandaşını alıyormuş bunu bilip savcılığa gidip vermiyorsan sende suçlusun ha sırf sevmediğin için böyle yazıyor işine gelmiyorsa onunda hesabı var selam verdim

  • Selam verdim rüşvet değildir deyu almadılar 01 Ocak 1970 02:00

    Menfaatleri çakışmıştır.. Yoksa ikisi de yolunda a.ş yöneticisi..cemaati temizliyormuş, kendi yandaşlarını getirmek maksat..Sanki adaleti sağladı da her vatandaşa eşitmiler..Öğretim üyesi araştırma görevlisi vs alımlarına bakın ne kadar adil olduklarını anlarsınız.

  • sinan dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    dadaş murat evet sevilmiyor çünkü bazı cemaatin at oynattığı torpillerin havada uçuştuğu bir üniversiteydi rektörümüzün arkasındayız hiç değilse erzurum'un öz evladı,sekmenin intenetten büyükşehir sitesine bak bakalım satılmadık nereler kalmış,bu adamın yeri erzurum değil,rektör sevilmez elbet arı kovanına elini soktu gayette başarılı

  • Yürekli 01 Ocak 1970 02:00

    Mehmet sekmen ve ekibi erzurumun yüz karası erzurumu batıran ekiptir dilerim yüzleri hiç gülmesin

  • Dadaş Murat 01 Ocak 1970 02:00

    rektörün pek seveni yok üniversitede. Demek ki şehire de yansımaya başlamış bu durum.

  • Dadaşım 01 Ocak 1970 02:00

    Şu sekmenden bir kurtulamadık bir arada erzurum gururu aşkale çimento üzerinden lütfü yüceliğe takmıştı sonuç kendi rezil ediyor erzuruma yakışmıyor