Siyaset Haber Girişi : 07 Eylül 2016 18:42

Sekmen: İlçelerimle birlikte kalkınıyoruz

Sekmen: İlçelerimle birlikte kalkınıyoruz
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. 

Büyükşehir'in Palandöken ilçesinde yaptığı çalışmaları değerlendiren Başkan Sekmen, kentin ilçeleriyle birlikte kalkınacağını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, teşkilat mensuplarına Büyükşehir Belediyesi tarafından Palandöken'e yapılan yatırımlar Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin tarafından anlatıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve teşkilat mensupları katıldı. Başkan Sekmen burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Erzurum'da hem il merkezinde hem de ilçelerimizde yoğun bir gayret içerisindeyiz. Şuan 400 yerde Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları devam ediyor. Tekman'da 52 kilometreden su getiriyoruz. Bugüne kadar Tekman, suyu dereden içiyordu. Geçen yıl Horasan'da da aynı manzara vardı, şuan suyu getirdik, çalışmalar devam ediyor. Bu şekilde birçok su, kanalizasyon, dere ıslahı çalışmalarımız var. Büyükşehir olarak bunları 5 yıllık planladık ve bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Dönemin sonuna geldiğimizde şehrin alt ve üstyapısının çok güzel bir hale geleceğine inanıyorum. Bu çalışmaları yaparken en acilinden başlamaya gayret gösteriyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Palandöken ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan tüm projeleri anlattı. Teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri de ilçede yapılması gereken çalışmalar hakkında fikirlerini sundu. Tüm önerileri not eden Başkan Sekmen, yapımı tamamlanan proje alanlarında bir gezinin düzenleneceğini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.