Ekonomi Haber Girişi : 20 Kasım 2012 11:00

Şekerbank'tan ''hemşerim kredisi''

Şekerbank'tan ''hemşerim kredisi''
Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümleri kapsamında, bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenlediği kampanya ile kredi faizlerinde yüzde 20 indirim ve 3 ay taksit erteleme imkânı sunuyor.
Erzurumajans-Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümleri kapsamında, bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenlediği kampanya ile kredi faizlerinde yüzde 20 indirim ve 3 ay taksit erteleme imkânı sunuyor.

Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümlerine özel geliştirdiği “Hemşerim Kredisi” ile esnaf ve küçük işletme segmentinde yer alan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz, vade ve taksit erteleme imkânıyla karşılıyor. “Hemşerim Kredisi” kampanyası, bankanın uzun yıllardır aynı yerde hizmet veren köklü şubelerinin kuruluş yıldönümlerinde bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenleniyor.

2002 yılından bu yana Erzurumlulara hizmet veren Şekerbank Erzurum Şubesi’nde, “Hemşerim Kredisi” kampanyası, 20 Kasım - 03 Aralık 2012 tarihleri arasında devam edecek.

Kredi faizlerinde en az yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunulan kampanya kapsamında, 24 aya kadar vade uygulanıyor. İsteyenlerin taksitlerini 3 ay erteleyebileceği kampanyada, 30 bin TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.