Erzurum Haber Girişi : 20 Mart 2017 19:30

Şehit ve gazi yakınlarına yemek programı düzenlendi

Şehit ve gazi yakınlarına yemek programı düzenlendi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde çalışan şehit ve gazi yakınlarına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla yemek programı düzenlendi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde çalışan şehit ve gazi yakınlarına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla yemek programı düzenlendi. 

Öğretmen Evinde düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ile kurumda çalışan şehit ve gazi yakınları katıldı.

Şehit ailelerinin ve gazilerin kendilerine birer emanet olduğunu belirten İlbaş, "Sizler şehit ailesi olma şerefine ulaşmış, milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahipsiniz. Bu anlamda, şehit aileleri ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Kapımızın sizlere her daim açık olduğunu yeniden hatırlatıyorum" dedi.

Kurum çalışanları ise gazi ve şehit aileleri onurlarına verilen yemekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek İlbaş'a teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.