Spor Haber Girişi : 04 Temmuz 2018 17:07

Sefa Akgün B.B. Erzurumspor'da...

Sefa Akgün B.B. Erzurumspor'da...
Trabzonspor'un altyapı oyuncusu Sefa Akgün Erzurumspor'a imza attı.
Erzurumajans-Sefa Akgün 18 yaşında olmasına rağmen milli formayı bu yaşta en çok giyen futbolculardan. Trabzonspor’da 32 yaşındaki Burak Yılmaz’dan sonra en çok milli olan futbolcu. Tam 56 kere Milli formayı giydi.

2017’de Avrupa 3. sü oldu Milli Takım ile. Daha sonra U17 Dünya Kupasında mücadele etti. Şuan da U18 Milli Takımının kaptanı olarak İspanya’da Akdeniz Oyunlarında mücadele ediyor.

25 Mart 2017’de İstanbul’da ki Galatasaray-Trabzonspor U19 maçında Roma, Porto, L.Moskova, Barcelona ve PSV scoutları tarafından canlı izlendi.

Roma’nın sportif direktörü daha sonra Radyospor’a bağlanarak ilgisini doğruladı.

Bir sezon da A Takım performansını izlemek istiyor yabancı klüpler. Yüksek bir bonservis bedeli ile, Cengiz Ünder gibi transfer olması bekleniyor.

Sol ayaklı, Türkiye’de futbolu Emre Belozoğlu’na benzetiliyor. İtalya’da ise geleceğin yıldızları arasında “geleceğin Totti’si” olarak lanse ediliyor.

Genç klüp takımlarında ki istatistikleri Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’nın önünde. Trabzonspor (eski yönetimi dahil) 3 kere kontrat önerdi. Ama temsilcisi gelişimi açısından Trabzonspor’da oynamasını istemiyor. Trabzonspor’da ki yönetimin belirsizliği, futbolcularla olan problemler ve teknik direktörün yetersizliğinden dolayı yolları ayırma kararı aldı.

Temsilcisi, Mehmet Altıparmak’ın gençlere verdiği değerden dolayı, özellikle Erzurumspor’da oynamasını çok istiyor. Mehmet hoca ile çalışıp A Takım da formayı kapmak istiyor. Milli Takımdan hazır bir şekilde döneceği için hazırlık maçlarında kendini göstermek istiyor.

Ceza sahası dışından, kornerlerden ve free-kickler’den sol ayağı ile attığı goller ile dikkatleri üzerine çeken futbolcu, sıkça da Avrupa basınında kendine yer buluyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ozanñ 01 Ocak 1970 02:00

    ne kadro yaptiniz be