Bölge Haber Girişi : 12 Mayıs 2010 17:15

Savcının o askerle fototğrafları varmış!..

Savcının o askerle fototğrafları varmış!..
İliç Savcısı Bayram Bozkurt'un, 'Beni öldürecekler' dediği kişilerle çok samimi olduğunu ifade eden Avukat Gür, bunu belgeleyen fotoğrafları Mahkeme Başkanı Mustafa Karatay'a sundu.
Erzurum Ajans-Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen “İrticayla Mücadele Eylem Planı” iddiasıyla ilgili “Ergenekon” davayla birleştirilmesine karar verilen “Erzincan’daki silahlı terör örgütü” davasında, tutuksuz sanıklardan Erzincan Avcılar Derneği Başkanı Yaşar Baş’ın avukatı Timurhan Gür, Adalet Bakanlığı müfettişlerine “Beni öldürecekler” diyen, İliç Savcısı Bayram Bozkurt’un suçladığı askerlerden İl Jandarma İstihbarat Kısım Amiri Astsubay Şenol Bozkurt ile çekilmiş fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu.
İliç Savcısı Bayram Bozkurt’un, “Beni öldürecekler” dediği kişilerle çok samimi olduğunu ifade eden Avukat Gür, bunu belgeleyen fotoğrafları Mahkeme Başkanı Mustafa Karatay’a sundu. Savcı Bozkurt’un hem müvekkili Yaşar Baş hem de Astsubay Şenol Bozkurt ile sık sık ava gittiğini söyleyen Avukat Gür, Savcı ile Astsubayın bir av sırasında aynı yatakta çekilmiş fotoğrafının, suikast iddiasını çürüttüğünü savundu.
Avukat Gür’ün, Astsubay Bozkurt’un aynı yatakta uyuduğu Savcı Bayram Bozkurt’u rahatlıkla öldürebilecek bir ortamı bulunduğuna dikkat çekerek, “Bu fotoğraflar, Savcı Bozkurt’un gerçekleri söylemediğini açıkça ortaya koyuyor” dedi.
Erzincan’ın İliç İlçesi Savcısı Bozkurt, Adalet Bakanlığı Müfettişliği’ne verdiği 12 sayfalık savunmasında, Erzurum’da görülen “silahlı terör örgütü” davasının bazı sanıklarının kendisini öldürmek istediğini iddia etmişti. Savcı Bozkurt, savunmasında, “4 aydır İzmir’deyim. Rahatsızlığım nedeniyle raporluyum. Sürekli takip edilmekteyim. Arabama iki defa kene konuldu. Beni takip eden bir araç daha yenice arabamın fren sistemini arkadan bilgisayarla bozmaya çalıştı, el freni ve sigortalar attı” iddiasında bulunmuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.