Erzurum Haber Girişi : 21 Ağustos 2012 14:30

Sarhoş oldu cadde ortasında sızdı kaldı

Sarhoş oldu cadde ortasında sızdı kaldı
Erzurum'da aşırı alkol alması sonucu kaldırım kenarında sızıp kalan bir kişiye polisler ve sağlık görevlileri yardım etti.
Erzurum Ajans-Erzurum'da aşırı alkol alması sonucu kaldırım kenarında sızıp kalan bir kişiye polisler ve sağlık görevlileri yardım etti. Yerde yatan alkollü şahıs, kendisine yardım etmek isteyen polisten 'İhlas' suresini okumasını istedi. Alkollü şahıs, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bayramın ikinci günü, Erzurum'da alkolün dozunu fazla kaçıran bir kişi cadde kenarında sızıp kaldı. Vatandaşların suyla başını yıkayıp ayıltmaya çalıştığı alkollü şahıs, zaman zaman asfalt üzerinde sızıp kaldı. Çevredeki vatandaşlar, yere düşen alkollü vatandaşın kendisine gelmesi için başını pet şişe suyla yıkadı. Vatandaşlar, daha sonra 155 Polis İmdat ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler, alkollü şahsı kaldırmaya çalıştı. Ancak yerinden kalkmayan ve ismini hatırlayamayan alkollü şahıs, polisten İhlas suresini okumasını istedi.

Alkollü şahıs, "Bana bir kulhuvalahu oku, kulhu oku" isteğinde bulundu. Bu sırada olay yerine sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ambulansa bindirmek istediği şahıs, yolunu ve adresini hatırlamadığı evine gitmek istediğini söyledi. Ancak sağlık ekiplerinin hastaneye götürmek istediği alkollü vatandaşın ambulansa binmemekte ısrar etmesi üzerine, bir sağlık ekibinin, "Sen beni tanımadın mı biz arkadaşız seninle" sözleri üzerine ikna olan şahıs, güçlükle ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ruh adam 01 Ocak 1970 02:00

    hayın neki ?