Bölge Haber Girişi : 10 Ağustos 2010 00:16

Şandır açılım üzerinden hayır istedi!..

Şandır açılım üzerinden hayır istedi!..
Partisinin Erzurum'un Narman ilçesinde düzenlediği 'Referanduma hayır' toplantısında konuşan MHP'li Mehmet Şandır

Erzurum Ajans-Partisinin Erzurum'un Narman ilçesinde düzenlediği 'Referanduma hayır' toplantısında konuşan MHP'li Mehmet Şandır, Demokratik açılım üzerinden hükümete yüklendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bölücülük yapmakla suçlayan Şandır, "Başbakan kendi ifadesiyle 'Türkiye'nin en büyük sorunu Kürt sorunudur, bunu da siyasetle çözeceğiz' diyor. Buradan Başbakan'a soruyorum, nedir Kürt sorunu? Açsalar biz de açız, işsizseler bizler de işsiziz. İstedikleri yerde işe giriyorlar. Milletvekili seçilebiliyorlar. Bu neyin açılımı?" diye sordu. Demokratik Açılım'ı ihanet projesi olarak niteleyen Şandır, daha sonra sözü referanduma getirerek 'hayır' oyu istedi.
Aşık Sümmani Çay Bahçesi'ndeki toplantıda söz alan MHP'li Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen de, hükümetin yerel anlamda verdiği sözleri yerine getirmediğini savundu. Toplantıya, Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay ve partililer de katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.