Spor Haber Girişi : 25 Mayıs 2017 14:15

Şampiyonluk kupası CANISI'nın kabrinde...

Şampiyonluk kupası CANISI'nın kabrinde...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, 11 Mayıs günü vefat eden Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal için verdiği sözü tuttu ve şampiyonluk kupasını ilk CANISI'nın kabrine götürdü.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, 11 Mayıs günü vefat eden Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal için verdiği sözü tuttu ve şampiyonluk kupasını ilk CANISI'nın kabrine götürdü.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 29 gün verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumarak hem Erzurum'u hem de tüm ülkeyi yasa boğan İbrahim Erkal'ın acısı unutulmuyor. Erkal'ı unutmayanlardan biri de "sevdam" dediği Erzurumspor Kulübü oldu. Ünlü sanatçının vefatının ardından, "Şampiyonluğu kazanırsak, kupayı ilk İbrahim Erkal'a götüreceğim" diye söz veren B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, dün akşam elde edilen şampiyonluğun ardından, bugün öğle saatlerinde İbrahim Erkal'ın kabrini ziyaret edip, şampiyonluk kupasını başucuna koydu.  Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İbrahim Erkal'ın mezarının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı'na giden Başkan Demirhan, "İbrahim Erkal, Erzurum'un yetiştirdiği önemli değerlerden biriydi. Erzurumspor'a olan aşkını, sevdasını anlatmaya gerek yok. Şampiyonluk sevincini birlikte yaşamayı çok isterdik ama kader böyleymiş. Biz de, vefatının ardından camiamıza ve Erkal'ı sevenlere biz söz vermiştik, bugün hem bu sözümüzü tutmak hem de Erzurum ve Erzurumspor sevdalısı dostumuza bir fatiha okumak için kabrini ziyaret ettik. Mekanı cennet olsun inşallah" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sinan çomaklı 01 Ocak 1970 02:00

    yav bişe demiyorumda şu başkana bi söyleyin akşam şeref trübününde herkes maçla haşir neşir olurken bizim başkan foto çekene yandan önden ileri geri poz veriyor,bu nasıl bir iş bizim burda bi laf var desinler adamı bilmem ne yapar şovu bıraksında dua etsin dün Gümüşhane gibi sıradan bir takım