Spor Haber Girişi : 22 Ocak 2018 19:15

Şampiyonlar kupa ve madalyaları ile geldiler

Şampiyonlar kupa ve madalyaları ile geldiler
Aşkale İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, Gençlik Spor İlçe Müdürü Şuayp Gacır, voleybol müsabakalarında şampiyon olan sporcu ve antrenörleri makamında ağırladı.
Erzurumajans-Aşkale İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, Gençlik Spor İlçe Müdürü Şuayp Gacır, voleybol müsabakalarında şampiyon olan sporcu ve antrenörleri makamında ağırladı.

Erzurum Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu okullar arası minikler Voleybol turnuvasında il birincisi olan Aşkale YİBO İlköğretim okulu ve yine Erzurum Gençlik ve Spor İl müdürlüğünün organize ettiği Anadolu Genç Yıldızlar Voleybol Turnuvasında il birincisi olan Aşkale Anadolu Genç Yıldızlar Voleybol Takımı antrenör ve sporcuları İlçe Kaymakamı Aksu’yı makamında ziyaret etti.

Minik şampiyonlar İl birinciliği Kupası, Genç Voleybolcularda madalyaları ile makamda olmanın heyecanını yaşadılar.

Kaymakam Mehmet Aksu Erzurum'da gerçekleşen turnuvalarda büyük başarı göstererek il birinciliğini göğüsleyen Okullar arası Minikler Voleybol ve Anadolu Genç Yıldızlar müsabakalarında il birincisi olan takımları, Antrenör Mehmet Kırık ve Beden Eğitim Öğretmeni Mahmut Bıyık'ı tebrik etti.

Aşkale İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu "Öncelikle başarılarından dolayı sporcularımızı kutluyorum. Sporcularımız, il birinciliklerini Aşkale'ye getirerek bizleri gururlandırmıştır. Minik Voleybol takımımız belirlenecek olan bir şehirde Erzurum ilimizi temsilen katılacak olması ve yine akabinde il birincisi olan Anadolu Genç Yıldızlar da Erzurum'u temsilen Ordu'da yapılan turnuvada da başarı göstererek Tokat'ta yapılacak Türkiye Şampiyonası çeyrek final oynama hakkı elde ederek Erzurum İlimizi başarıyla temsil etme hakkına sahip olmuşlardır. Bu mutluluğu bizlere ve ilçemize yaşatan genç sporcularımıza ,antrenörlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Aşkale ilçemizin spor alanında göstermiş olduğu başarılar bizleri gururlandırıyor. Takımlarımıza bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.