Bölge Haber Girişi : 26 Şubat 2010 20:22

Şampiyon kareteciden Öztürk'e ziyaret!..

Şampiyon kareteciden Öztürk'e ziyaret!..
Özel Aziziye Koleji öğrencilerinden Rahmetullah Enes Kaya, 21 yaş altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı. Kaya, bugün Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Özel Aziziye Koleji öğrencilerinden Rahmetullah Enes Kaya, 21 yaş altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı. Kaya, bugün Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

5 - 7 Şubat tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Avrupa Karate Şampiyonası'nda Erzurum tarihinde ilk kez bir sporcu derece elde etti. Özel Aziziye Eğitim Kurumları lise son sınıf öğrencilerinden Rahmettullah Enes Kaya, İzmir'de gerçekleştirilen şampiyonada İtalyan ve Macar rakiplerini yenerek bronz madalya kazandı. Avrupa Şampiyonası Gençler Kategorisi Karate Kumute dalında yarışan ve Avrupa 3. sü olan Kaya, bugün Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Rahmetullah Enes Kaya’yı altın ile ödüllendiren ve elde ettiği Avrupa 3. lüğünden dolayı tebrik eden Vali Öztürk, bundan sonra da başarılarının devamını beklediğini söyledi. Şampiyon Kareteci Kaya’nın Vali Öztürk’ü ziyaretinde İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar ve Aziziye Kolejinden yetkililer hazır bulundular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.