Spor Haber Girişi : 01 Haziran 2017 18:15

Şampiyon boksörü ödüllendirdi

Şampiyon boksörü ödüllendirdi
Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Burdur'da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'nda birinci olarak olarak Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Gençliksporlu İbrahim Otçu'yu tebrik ederek ödüllendirdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Burdur'da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'nda birinci olarak olarak Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Gençliksporlu İbrahim Otçu'yu tebrik ederek ödüllendirdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Burdur'da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Yolsporlu Sebahattin İçyar ile birlikte Türkiye şampiyonu olarak Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Gençliksporlu İbrahim Otçu'yu tebrik ederek ödüllendirdi.

Antrenörler Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette, şampiyon boksör İbrahim Okçu'yu kutlayan Taşkasenligil, Türkiye şampiyonu çıkardıkları için de Antrenörler Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu'nu tebrik etti.

520 BOKSÖR KATILDI

Ziyarette 18-25 Mayıs tarihleri arasında Burdur'da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası hakkında GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'e bilgi veren Antrenör Gürkan Sönmez, "65 ilden Toplam 520 sporcunun katıldığı Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'nda üstün tekniği ile göz dolduran sporcumuz İbrahim Okçu altı maç yaparak Türkiye şampiyonu oldu. Birbirinden zorlu ve güçlü rakiplerini müthiş bir mücadele ile farklı Yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. İnşallah ülkemizi Romanya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda temsil edecek" dedi.

Erzurum Gençlikspor adına ringte Türkiye Şampiyonu olan İbrahim Okçu'yu tebrik ederek, kendisine hediye veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Türkiye şampiyonu olan İbrahim Otçu ile Yolsporlu Sebahattin İçyar'a Romanya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesinde başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.