Kültür-Sanat Haber Girişi : 06 Temmuz 2015 19:15

Sami Savni Özer, Ramazan gecelerine renk kattı

Sami Savni Özer, Ramazan gecelerine renk kattı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ramazan Geceleri'ne Sanatçı Sami Savni Özer, konuk oldu.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ramazan Geceleri'ne Sanatçı Sami Savni Özer, konuk oldu.

Kendisini doğuştan müzisyen olarak nitelendirilen ve hayatını müziğe adayan Özer, tasavvuf müziğinin en seçkin örneklerini Havuzbaşı Kent Meydanı'nda kendisini dinlemeye gelen hemşerileri için seslendirdi. Konseri ilgiyle takip eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, burada yaptığı konuşmada, Özer'i Erzurum'da ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Sekmen, Ramazan akşamlarının önemine dikkati çekerek, "Gelecek nesillere 'Erzurum Ramazan Akşamları'nı armağan ediyoruz. Bu programlara katılan birçok yavrumuz, gençlerimiz hatta büyüklerimiz bu geceleri coşkuyla kutlarken, bir yandan da geleceğe bir takım kültürel aktarımlar yapacaklar" dedi. Sanatçı Sami Savni Özer de, Başkan Sekmen'e, "Sayın Başkanım ne iyi ettiniz de bizi davet ettiniz. Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Erzurum sizin gibi sanat hayranı bir Şehr'ül Emin ile daha da büyüyüp, kalkınacak" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.