Spor Haber Girişi : 24 Ocak 2015 01:19

Salih Uçan'da son dakika

Salih Uçan'da son dakika
İtalyan ekibi Palermo, Roma'da kiralık oynayan Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan'ı resmen istedi.
Erzurumajans-Roma'nın Fenerbahçe'den kiralık oyuncusu Salih Uçan'ın talipleri ner geçen gün artıyor. Sarı-kırmızılı ekipte tecrübe kazanmaya giden ancak hiç forma şansı bulamayan genç yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyer kulüpler, ara transfer döneminin sonlarına yaklaşılan şu günlerde girişimlerini hızlandırdı.

İtalya'nın Palermo ekibi, Salih Uçan için Roma'nın kapısını resmen çaldı. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Palermo Sportif Direktörü Dario Baccin ile Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini bir görüşme gerçekleştirdiler. Baccin, Romalı idareciden iki oyuncularını istedi.

B
 u isimlerin 18 yaşındaki Paraguaylı forvet Antonio Sanabria ve Salih Uçan olduğu bildirildi. Skorer'in haberine göre, sezon sonuna kadar her iki ismi de kiralık olarak almak isteyen Palermo'nun teklifine sıcak bakıldığı, ancak Salih için hem oyuncunun hem de bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'nin ikna edilmesi gerektiğine dikkat çekildi. Salih'e bugüne kadar Cesena, Atalalanta, Verona, Parma, Sassuolo, Cagliari, Empoli ve Torino kulüpleri ilgi göstermişti. Çizme'nin en büyük ekipleri hariç hemen her kulübün ismi oyuncuyla anıldı.

(Fanatik) 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.