Medya Haber Girişi : 05 Mayıs 2020 01:00

Sahur sohbetlerinde açık ara Fatih Savaş!

Sahur sohbetlerinde açık ara Fatih Savaş!
Yaşadığımız koronavirüs belasına rağmen her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da TV’lerde iftar ve sahur proğramlarıyeralıyor. Özellikle sahur proğramları, her gece milyonlarca kişiyi ekranlara kilitliyor, imsak saatine kadar izleniyor.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Erzurum’da yayın yapan yerel Kardelen TV’de hergün 2’şer saatlik  iftarproğramı ile izleyicilerinin karşısına çıkarken, bana göre ulusal kanallar arasında en fazla rayting alan isim Fatih Savaş oldu. 

Hergece 2 saat FOX TV’de sahur proğramı yapan Fatih Savaş, konu ve konuklarıyla en çok izlenen proğram sunucusudur. Daha çok İstanbul’da ki ünlü kişilerin cenaze namazlarını kılan imam olarak tanınan genç ilahiyatçı Fatih Savaş, benim hergece büyük bir hayranlıkla izlediğim isim oldu.  

Geçtiğimiz günlerde Erzurumlu Bağcılar Müftüsü Celal Büyük’ü de proğramına davet eden Savaş’ın bu proğramı ile FOX TV’nin Sahur yayını için öncesinde çok ciddi bir çalışma yaptığı da gözleniyor. 

Proğramda önce çekimi gerçekleşen Mekke ve Medine’den oluşan kutsal topraklardan da VTR’ler veren Fatih Savaş’ın sade anlatımı, benim gibi izleyen herkesin de taktirini kazanmış görünüyor..

Özellikle Celal Büyük ile hangi kanalda olursa olsun konuşmalarını zevkle dinlediğim ‘Nabi’ uzmanı Hayati İnanç ile yapılan proğramlara mest olduğumu özellikle belirtmek isterim. Bizi Erzurum’da gün ışığına ulaştıran Sahur proğramları içerisinde oylama yapılsa benim oyum kesinlikle Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri Proğramı olacaktır, nokta. Bu benim son kararımdır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.