Bölge Haber Girişi : 21 Nisan 2010 10:55

Sağlık Müdürlüğünden diksiyon dersi!

Sağlık Müdürlüğünden diksiyon dersi!
Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şubesi tarafından, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı’nın katkılarıyla sağlık personeline “Diksiyon Eğitimi” verildi.

Erzurum Ajans-Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şubesi tarafından, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı’nın katkılarıyla sağlık personeline “Diksiyon Eğitimi” verildi.
İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Murat Bulut tarafından 5 gün boyunca diksiyon ve güzel konuşmayla ilgili düzenlenen programa, İl Sağlık Müdürlüğünde vatandaşlarla birebir iletişimde olan personeller ile 112 Acil Komuta Kontrol Merkezinde görevli personeller katıldı.
Eğitim hakkında bilgi veren Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, bu tür eğitimleri kurumlarda çalışan bütün personellerin alması gerektiğini, bundan sonra da bu eğitimlerin devam edeceklerini belirterek, “Sayın Valimiz, bu tür eğitimlere çok önem veriyor, bu eğitimlerin sonucunda personel verimliliğinin artacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.