Sağlık Haber Girişi : 28 Eylül 2017 20:45

Sağlık Bakanlığı doktora yapılan saldırıyı kınadı

Sağlık Bakanlığı doktora yapılan saldırıyı kınadı
Sağlık Bakanlığı, Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serkan Yarimoğlu bir hasta tarafından yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.
Erzurumajans-Sağlık Bakanlığı, Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serkan Yarimoğlu bir hasta tarafından yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "28 Eylül 2017 tarihinde (bugün), Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serkan Yarimoğlu bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs ve batın bölgesinden yaralanan hekimimize kalp damar cerrahi ve genel cerrahi uzmanlarımız derhal müdahale etmiştir. Yapılacak ameliyat sonrası olası ihtiyaç durumuna binaen hava ambulansımız hazır bekletilmektedir. Yine tedbiren Erzurum Atatürk Üniversitesi Hastanesi KVC Yoğun Bakım Ünitesinde gerekli hazırlıklar yapılmıştır. Menfur saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanmış ve adli işlemler başlatılmıştır" denildi.

Açıklamada, "Sağlık Bakanı Ahmet Demircan saldırıya uğrayan hekimimizin sağlık durumunu ve olayı bizzat takip etmektedir. Bu çirkin saldırıyı kınıyor; saldırıya uğrayan hekimimize acil şifalar diliyoruz" ifadesi yer aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.