Bölge Haber Girişi : 14 Ocak 2010 17:04

Sağlık Bakanı Akdağ Erzurum'a geliyor!..

Sağlık Bakanı Akdağ Erzurum'a geliyor!..
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın, partisinin Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere yarın Erzurum’a geleceği bildirildi.
Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın, partisinin Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere yarın Erzurum’a geleceği bildirildi.
15 Ocak Cuma günü öğle saatlerinde hava yolu ile Erzurum’a gelecek olan Sağlık Bakanı prof. Dr. Akdağ, Erzurum Valiliğini ziyaretinin ardından Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen 35 yılını dolduran öğretim üyeleri plaket verilmesi törenine katılacak. Yakutiye Araştırma Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulunacak olan Bakan Akdağ, akşam yemeğinde ödül an öğretim üyeleri ile bir araya gelecek. Akdağ, akşam Erzurum Devlet Tiyatrosunda "Cumhuriyet’in ilk Sedası" adlı oyunu izleyecek.
16 Ocak Cumartesi günü Ak Parti Yerel Yönetimler Teşkilat Toplantısına katılacak olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ daha sonra Palandöken İlçe Danışma meclis toplantısına katılacak. Palandöken Belediyesini ziyaretinin ardından muhtarlarla bir araya gelecek Prof. Dr. Akdağ, akşam saatlerinde Erzurum’dan ayrılarak Ankara’ya dönecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.