Erzurum Haber Girişi : 16 Nisan 2017 23:00

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da hedefine ulaşabildi mi?

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da hedefine ulaşabildi mi?
Sağlık Bakanı Akdağ, "Vatan, millet, bayrak ve devlet hususunda birlikte olan bütün milletin evlatları bugün kazanmıştır"
Erzurumajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti İl Binasında, İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile birlikte gazetecilere kesinleşmemiş seçim sonucunu değerlendirdi. Bakan Akdağ, Büyükşehirlerde en fazla 'evet' oyunu veren Erzurum'un birinci olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Erzurum'dayız. Erzurum'da büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Ben kamuoyu huzurunda yoğun çalışma yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Erzurum olarak Türkiye'de büyükşehirlerde birinci olarak ipi göğüsledik. Bu sonuç güzel bir netice olarak yansıyacak. Milletin, memleketin önü açıldı. Bir memleket meselesiydi. Türkiye'nin o değişmez 4 önemli hususunda birlikte olan yani vatan, millet, bayrak ve devlet hususunda birlikte olan bütün milletin evlatları bugün kazanmıştır. Rabbim hayırlı etsin."

Erzurum'da resmi olmayan sonuçlara göre  yüzde 75 Evet,  yüzde 25 Hayır  çıktı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın günlerdir karargah kurduğu Erzurum'da hedefi ise yüzde 80 Evet'ti.. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selim Çomaklı 01 Ocak 1970 02:00

    %75 EVET çıkaran dadaşlar yatırımı desteği fabrikaları eğitimi kısacası herşeyi hakediyor