Bölge Haber Girişi : 25 Ocak 2010 12:05

Saadettin Aydın'a yeni görev!..

Saadettin Aydın'a yeni görev!..
AK Parti Erzurum milletvekili Saadettin Aydın AK Partinin yeni medya ekibinde yer alan Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı oldu.
 
ERZURUM AJANS-AK Parti Erzurum milletvekili Saadettin Aydın AK Partinin yeni medya ekibinde yer alan Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı oldu.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partide bugüne kadar iki olan Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı sayısını 6'ya çıkartarak medya ile ilişkileri düzenlemek üzere yeni bir ekip oluşturdu.
Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'e bağlı çalışacak vekillerden Mehmet Ocaktan yerel basından, Mehmet Nil Hıdır TBMM muhabirlerinden, Nursuna Memecan yabancı basından sorumlu olacak.
 
 AK Parti, medya ilişkilerini geliştirmek üzere 6 milletvekilinden oluşan özel ekip kurdu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in önerisini olumlu karşılayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partide bugüne kadar iki olan Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı sayısını 6'ya çıkartarak, medya ile ilişkileri düzenlemek üzere yeni bir ekip oluşturdu.
Medyaya verilen özel önem nedeniyle oluşturulan yeni ekip Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Çelik'e bağlı olarak görev yapacak. Başkan yardımcıları arasında medya sahasında sorumlu olacakların görev alanları da belirlendi. Ulusal basın kuruluşları ile ilişkiler yine Çelik'e bağlı olurken, Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır TBMM muhabirlerinden, Bursa Milletvekili Mehmet Ocaktan yerel basından, İstanbul Milletvekili Nursuna Memecan yabancı basın kuruluşlarından sorumlu olacak.
 
Basın mensupları, öncelikli olarak ekipteki ilgili milletvekilleri ile muhatap olurken, gerekli konularda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik devreye girecek. Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Erzurum milletvekili Saadettin Aydın da AK Partinin yeni medya ekibinde yer alan Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları oldular.
Genel Başkan Yardımcısı Çelik'in yardımcısı olarak Genel Merkez'de görevlendirilen 6 kişilik ekibe, yerel basın için de ayrıca görev dağılımı yapıldı. 81 ilde milletvekili seçildikleri iller ve komşuları olmak üzere bölge bölge sorumlu tutulan 6 milletvekili ile AK Parti'nin, 2011 seçimleri öncesinde Anadaolu'daki yerel medya ile ilişkileri geliştirmesi hedefleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.