Eğitim Haber Girişi : 06 Ekim 2015 14:15

Rektör Koçak'tan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Rektör Koçak'tan yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Rektör Koçak, mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Sevgili öğrenciler yeni bir eğitim öğretim yılına daha girmiş bulunuyoruz. Üniversitemiz 59 yıllık köklü bir geçmişe sahip olup, bugün itibariyle 180 bini aşkın öğrencisi, 2 bin 600 akademisyeni ve 3 bine yakın idari personeliyle büyük bir aile; yaptığı bilimsel çalışmalar ve çağdaş eğitim sistemiyle de dev bir "Bilim ve eğitim kenti" hüviyetindedir. Şuna emin olmanızı isterim ki, hiçbir emeğiniz boşa çıkmayacağı huzurlu bir yuvada bulunuyorsunuz. Sizler burada bir yandan geleceğinizi ve mesleki yaşamınızı inşa ederken, öte yandan kişisel, sosyal ve kültürel kazanımlarla gelişiminizi doruğa taşıyacaksınız. Atatürk Üniversitesinin birer üyesi olan sizlerin buradan çağdaş dünyanın gerekliliklerini karşılayacak bilgi, beceri ve yöntemleri öğrenmiş olarak mezun olacağınıza eminiz. Yine alanlarınızda en iyi şekilde yetişmiş, kendine güvenen, yenilikçi, sorumluluk bilincine sahip, milli ve evrensel değerlerle donatılmış bireyler olarak ülkemizin aydınlık yarınlarında söz sahibi olacağınızda da inancımız tamdır. Sizleri Atatürk Üniversiteli olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşamaya davet ediyor, 2015- 2016 eğitim öğretim yılının başarılarla geçmesini diliyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.