Eğitim Haber Girişi : 07 Temmuz 2015 11:52

Rektör Koçak: Yaz okulunda 15 bin öğrencimiz var

Rektör Koçak: Yaz okulunda 15 bin öğrencimiz var
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, iftar yemeğinde, Erzurum'da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
Erzurumajans- Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, iftar yemeğinde, Erzurum'da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Ata Park Botanik Bahçesi'ndeki iftar yemeğine Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör yardımcıları ve gazeteciler katıldı.

Yemek sonrasında konuşan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, gazetecilerin dışa açılan bir göz olarak tanımlayarak, basının önemli bir kamu hizmeti yaptığını ifade etti. Üniversite hakkında da bilgi veren Rektör Koçak, "2014-2015 eğitim yılını geride bıraktık. Şu an üniversitemizdeki yaz okulunda 101 üniversiteden 15 bin öğrenci bulunuyor. 2015-2016 yılında öğrenci sayımızı açık öğretim ile birlikte 200 bine yaklaşacak. Sadece öğrenci sayısıyla övünmüyoruz. 22 Fakülte 20'nin üzerinde araştırma merkezi, 12 meslek yüksek okulu ve enstitülerle birlikte kendi alanında çalışmalarını arttıran üniversitemizin gerek yurt dışında gerekse Türkiye'de iyi yerlerde olmasını arzu ediyoruz" dedi

Rektör Hikmet Koçak, üniversitede kurulacak 8. Enstitü Kış Sporları Enstitüsünün kurulacağı müjdesini de vererek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.